Next Generation Range

NEXT GENERATION RANGE

DESIGN OP NIVEAU

Ontdek de NXG 38, NXG 40 en NXG 43: grotere schepen met open kuip en meer comfort, perfect voor een lang verblijf aan boord en verre reizen. De signatuur van Langenberg Jachtontwerp is duidelijk aanwezig. Met meer dan tweehonderd jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van schepen, worden traditionele elementen met een modern design gecombineerd in de NeXt Generation. Het verhoogde voordek zorgt voor extra binnenruimte, terwijl de klassieke bijlboeg niet alleen bijdraagt aan uitstekende vaareigenschappen, maar ook ruimte biedt voor een spudpaal. De stoere stuurhut met grote salonramen, langgerekte patrijspoorten en panoramadak zijn helemaal van deze tijd.

WAT IS UW KEUZE?

Het interieur kan zowel traditioneel als modern worden uitgevoerd en de indeling wordt volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Een duurzame keuze maakt u met de elektrisch of hybride variant. Wilt u alle luxe van thuis of neemt u met minder genoegen. Alles is mogelijk. Ervaar het beste met de NeXt Generation.

NEXT GENERATION 38

Afmetingen: 11,70 x 4,10 x 1,09 m

De indrukwekkende eigenschappen van de NXG 38 kunnen rekenen op veel waardering. Met zijn multiknikspant romp, geveegde achterschip en een vlak van 6 mm dik, biedt dit schip stabiliteit en vaareigenschappen die normaal gesproken alleen bij grotere schepen te vinden zijn. Met een doorvaarthoogte van slechts 2,54 meter met gestreken mast, heeft dit schip een groot vaargebied. Verken de mogelijkheden van de NeXt Generation 38!

NEXT GENERATION 40

Afmetingen: 12,28 x 4,15 x 1,14 m

Op zoek naar een ruimere boot met uitgebreide indelingsmogelijkheden? De NXG 40 is de perfecte keuze. Met twee slaaphutten en de optie voor een aparte badkamer en toiletruimte, biedt deze boot voldoende ruimte. Of u nu een keuken in de kajuit of juist in de salon wilt, met prachtig uitzicht over het water en direct contact met de open kuip, de NeXt Generation 40 maakt het mogelijk.

NeXt Generation 43

NEXT GENERATION 43

Afmetingen: 13,10 x 4,37 x 1,18 m

De Next Generation 43 is niet zomaar een boot maar de overtreffende trap. Het belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en vrijheid op het water. Stap aan boord en ontdek een nieuwe dimensie van luxe. Uw avontuur begint hier.