Next Generation Range

NEXT GENERATION RANGE

Uit behoefte ontwikkeld. Grotere schepen met meer comfort en geschikt voor langere reizen. De signatuur van Langenberg Jachtontwerp is overduidelijk aanwezig bij de NeXt Generation. De knipoog naar de tweehonderd jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van schepen betekent dat veel traditionele elementen worden toegepast. Echter onder voorwaarde dat het geen afbreuk doet aan het moderne design en ook niet aan de wensen van de hedendaagse watersporter. Het verhoogde voordek als bij een bakdekker resulteert in veel binnenruimte. Daarnaast draagt de klassieke bijlboeg niet alleen bij aan de uitstekende vaareigenschappen maar biedt het ook ruimte aan een spudpaal. Helemaal van deze tijd zijn de stoere stuurhut met de grote salonramen, de langgerekte patrijspoorten en het panoramadak. Het interieur kan zowel traditioneel als modern worden uitgevoerd en ook de indeling is geheel naar wens van de klant.

NXG 38

Afmetingen: 11,70 x 3,90 x 1,09 m

De NXG 38 is de kleinste telg uit de serie maar ondanks dat is het een serieus schip. De multiknikspant romp, het geveegde achterschip en het vlak van maar liefst 6 mm dik geven hem de stabiliteit en vaareigenschappen die je pas bij veel grotere schepen verwacht. De doorvaarthoogte met gestreken mast is maar 2,45 meter en dat maakt het vaargebied bijzonder groot.

NXG 40

Afmetingen: 12,28 x 4,10 x 1,14 m

Wilt u iets groter met meer mogelijkheden voor de indeling dan is de NXG 40 een uitstekende keuze. Met twee slaaphutten en naar wens een gescheiden badkamer en toiletruimte blijft er nog ruimte over. Een keuken in de kajuit of juist in de salon met uitzicht over het water en direct contact met de kuip? Het kan in de NXG.

NXG 43

Afmetingen: 13,10 x 4,37 x 1,18 m

Omdat er steeds meer vraag is naar grotere schepen is op dit moment de NXG 43 in ontwikkeling. Met dezelfde kwaliteiten als de NXG 38 en NXG 40 maar nog meer mogelijkheden.