Next Generation 43

NEXT GENERATION 43

Omdat er concrete belangstelling is voor een nog grotere NXG met nog meer luxe is de NeXt Generation 43 in ontwikkeling. Met alle ervaringen van de NXG 38 en 40 verwerkt in dit model en met alle innovatieve oplossingen voor de steeds veeleisender wensen van klanten is de NXG 43 met recht ons nieuwe topmodel. Op dezelfde basis gestoeld als de andere types maar met meer ruimte en meer voorzieningen daarom uitermate geschikt voor een lang verblijf aan boord. Met zijn lengte van 13,10 meter en de forse breedte van 4,37 m is het een opvallende verschijning die zich thuis zal voelen op de grotere wateren in Europa maar ook op de kleinere binnenwateren in zijn element is.

SPECIFICATIES

lengte13,10 m
breedte4,37 m
diepgang1,20 m
laagste doorvaarthoogte2,69 m
gewicht14000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

Download van de volledige specificaties is medio maart mogelijk. Tot dan verwijzen we u naar deze prijslijst.

UITRUSTING

Natuurlijk voorzien we dit schip van thermopane beglazing en een royale pui maar ook verwarming, een elektrische ankerlier, boeg- en hekschroef en de krachtige Vetus Deutz behoren tot de standaarduitrusting. Ook het fraaie elektrisch te bedienen panoramadak en de uitgebreide Raymarine navigatieset hoeft u niet meer in de optielijst aan te vinken. We beseffen dat iedere klant zijn eigen voorkeuren heeft en daarom is de optielijst toch nog vrijwel oneindig. Wat er niet op is vermeld betekent overigens niet dat we het niet hebben. Vraag dus altijd naar de mogelijkheden. Graag willen we u nog wijzen op de spudpaal. Met deze geweldige voorziening kunt u veel sneller, efficiënter en veiliger afmeren en als vervanging van het anker is hij ook ideaal. Iedere NXG is op montage van een spudpaal afgestemd waardoor de investering relatief laag is.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

U mag bepalen hoe uw droomschip wordt ingedeeld. Onze mensen adviseren u daarin en geven u handvatten om de beste lay-out te maken. Sowieso is de stuurpositie in de salon en ook een meevaardersplaats is geïntegreerd. Geniet van de panoramische vergezichten door de grote ruiten vanaf de royale en comfortabele bank of terwijl u staat te koken in de keuken. Of wilt u de keuken in de kajuit om nog meer zitgelegenheid in de salon te creëren? Of drie slaapvertrekken in de kajuit? Of een royale badkamer en extra veel kastruimte? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.