Next Generation 43

NEXT GENERATION 43

Proef de grandeur van de NeXt Generation 43, ons nieuwste vlaggenschip! Dit prachtige motorjacht met open kuip is ontwikkeld door de groeiende vraag naar een ruimere NXG met meer ruimte en een nog luxueuzere ervaring. Met de succesvolle bouwstenen van de NXG 38 en 40, belichaamt de NXG 43 ons toppunt van innovatie en klantgerichte oplossingen. De NXG 43 biedt verfijnde combinatie van ruimte, luxe en geavanceerde voorzieningen, perfect geschikt voor een langer verblijf aan boord en verre reizen, zowel op open zeeën als op binnenwateren.

SPECIFICATIES

lengte13,10 m
breedte4,37 m
diepgang1,20 m
laagste doorvaarthoogte2,69 m
gewicht18.000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringB (zee)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

Imponerend

Bij de uitrusting van dit schip gaan we verder dan alleen thermopane beglazing en een royale pui. Standaard is onder andere verwarming, een elektrische ankerlier, boeg- en hekschroef, en de krachtige Nanni-motor. Het prachtige elektrisch bedienbare panoramadak en de uitgebreide Raymarine navigatieset zijn ook inbegrepen, zonder dat u ze nog op de optielijst hoeft aan te vinken.

Maatwerk naar uw smaak

Wij begrijpen dat iedere klant unieke voorkeuren heeft, en daarom is onze optielijst vrijwel oneindig. Als iets niet vermeld staat, wil dat overigens niet zeggen dat we het niet hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden, want we staan klaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Binnenkort presenteren wij de prijslijst voor 2024 met de volledige standaarduitrusting en een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare opties. Kies voor de ultieme personalisatie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van uw droomschip.

LAY-OUT

Indeling op maat

U bepaalt de indeling van uw droomschip. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden en handvatten te bieden bij het creëren van de perfecte lay-out. De stuurpositie in de salon en een meevaardersplaats zijn standaard geïntegreerd, en wij streven ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Panoramisch genieten

Geniet van adembenemende panorama’s door de grote ruiten, of u nu ontspant op de royale en comfortabele bank of actief bezig bent in de keuken. Overweegt u om de keuken naar de kajuit te verplaatsen voor extra zitgelegenheid in de salon? Of wellicht verkiest u drie slaapvertrekken in de kajuit, een ruime badkamer en extra kastruimte? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Individuele keuzes, eindeloze opties

Laat uw creativiteit de vrije loop, want het ontwerpen van uw schip is een persoonlijke reis. Met de vrijwel eindeloze mogelijkheden kunt u uw droomschip tot in detail aanpassen aan uw wensen. Ontdek de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl, waar elk aspect van de lay-out op maat is gemaakt voor uw unieke vaarervaring.