Next Generation 40

NEXT GENERATION 40

Kies voor de onderscheidende stijl van de NXG 40 met open kuip – een perfect samenspel van stoer, modern design met klassieke kenmerken. Onze NeXt Generation 40 biedt niet alleen een unieke uitstraling, maar ook ruimte, comfort en uitstekende vaareigenschappen. Geniet van een jacht dat zich onderscheidt in prestaties en luxe, en maak een statement op het water.

SPECIFICATIES

lengte12,28 m
breedte4,15 m
diepgang1,14 m
laagste doorvaarthoogte2,58 m
gewicht16.000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringB (zee)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

Topklasse

Ontdek de standaardspecificatie van de NexT Generation 40, waarbij elk aspect de verwachtingen overstijgt. Met voorzieningen zoals boeg- en hekschroef, een ankerlier, thermopane beglazing, verwarming, een vuilwatertanksysteem met eigen afvoerpomp, royale brandstof- en watertanks, en een stille Nanni-motor van 115 pk wordt de lat hoog gelegd.

Uw behoefte

De volledig uitgeruste keuken van de NexT Generation 40 biedt een luxe kookervaring aan boord. Met een koelkast, gasfornuis, combimagnetron en mechanische afzuiging heeft u alles binnen handbereik. Als kers op de taart ontvangt u kosteloos het fraaie rvs-pakket, waarmee uw schip zich onderscheidt in stijl. Voor wie nog meer luxe wil, bieden wij een scala aan extra opties. Personaliseer uw NexT Generation 40 naar uw eigen smaak en behoeften.

Binnenkort presenteren wij de prijslijst voor 2024, inclusief de standaarduitrusting en een volledig overzicht van alle beschikbare opties.

LAY-OUT

Onbeperkte vrijheid

Geniet van onbeperkte vrijheid bij het vormgeven van uw NeXt Generation 40. De mogelijkheden van dit motorjacht zijn werkelijk eindeloos, en wij moedigen u aan om uw visie werkelijkheid te laten worden. Van slaapkamers tot badkamers, de lay-out is volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften.

Standaard luxe slaapkamers

Geniet van de standaard luxe van twee slaapkamers en een badkamer met aparte douche. Maar daar stopt het niet. U bepaalt de verdere indeling. Wilt u de keuken in de kajuit of de salon? Verkiest u grotere kasten of juist extra zitruimte? Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Persoonlijke begeleiding

Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen heeft. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat uw NeXt Generation 40 perfect aansluit op uw dromen en behoeften. Stap aan boord en ontdek een schip dat is ontworpen om uw levensstijl te omarmen, waar elk aspect op maat wordt gemaakt voor een unieke vaarervaring.