Next Generation 40

NEXT GENERATION 40

Een NXG kiest u om zijn stoere en tijdloze design met de klassieke kenmerken. Uw boot valt gegarandeerd niet in de categorie ‘dertien in een dozijn’ en aan aandacht zal de boot zeker geen gebrek hebben. Veel opgestoken duimpjes zullen u ten deel vallen! De NeXt Generation 40 biedt u ook nog veel ruimte, comfort en perfecte vaareigenschappen.

SPECIFICATIES

lengte12,28 m
breedte4,15 m
diepgang1,14 m
laagste doorvaarthoogte2,58 m
gewicht14000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

Download van de brochure met volledige specificaties is medio juni mogelijk. Tot dan verwijzen we u naar deze prijslijst.

UITRUSTING

De NXG 40 is niet alleen mooi maar ook luxe. In de standaardspecificatie beschikt het schip al over een boeg- en hekschroef, een ankerlier, thermopane-beglazing, verwarming, een vuilwatertanksysteem met eigen afvoerpomp, royale brandstof- en watertanks en als aandrijving een Vetus Deutz van 122 pk. Ook de keuken is compleet met een koelkast, gasfornuis, combimagnetron en mechanische afzuiging. Het fraaie rvs-pakket zit er gratis bij. Meer opties zijn natuurlijk verkrijgbaar. Kijk daarvoor op de optielijst die u hieronder kunt downloaden.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

De lay-out van het schip is vrij te bepalen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Twee slaapkamers zijn er altijd en ook de badkamer met separate douche is gebruikelijk. Maar wilt u de keuken in de kajuit of in de salon? Of wilt u grotere kasten of juist meer zitgelegenheid? Natuurlijk helpen wij u graag om de juiste keuzes te maken.

FOTO’S EXTERIEUR

De uitgebreide fotopresentatie van de NXG 40 moet nog worden gemaakt. Kort daarna worden ze hier geplaatst. Nog even geduld dus!

FOTO’S INTERIEUR

De uitgebreide fotopresentatie van de NXG 40 moet nog worden gemaakt. Kort daarna worden ze hier geplaatst. Nog even geduld dus!