Next Generation 38

NEXT GENERATION 38

De NXG 38 is de kleinste telg uit de serie maar ondanks dat is het een serieus schip met een luxe uitrusting. De multiknikspant romp, het geveegde achterschip en het vlak van maar liefst 6 mm dik geven hem de stabiliteit en vaareigenschappen die je pas bij veel grotere schepen verwacht. De doorvaarthoogte met gestreken mast is maar 2,45 meter en dat maakt het vaargebied bijzonder groot.

SPECIFICATIES

lengte11,70 m
breedte3,90 m
diepgang1,10 m
laagste doorvaarthoogte2,45 m
gewicht12000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

Download van de brochure met alle specificaties is medio maart mogelijk. Tot dan verwijzen we u naar deze prijslijst.

UITRUSTING

Het schip dat aan de basis stond van de NXG-range is zeker niet karig uitgerust. Integendeel. Dubbele beglazing in een modern zwart profiel en een fraaie geheel openslaande aluminium pui zijn gewoon standaard. Natuurlijk ontbreken een boegschroef, ankerlier, heteluchtverwarming, boiler en walstroom inclusief een acculader en omvormer ook niet. Bovendien wordt het schip geheel gestoffeerd opgeleverd. Luxe opties als een elektrisch schuifluik, centrale verwarming en zelfs een spudpaal zijn mogelijk. Het interieur kan zowel klassiek als zeer modern wordt uitgevoerd. Ieder zijn smaak en voor elk wat wils!
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Iedere NXG heeft een vaste bank in de kuip en een gelijkvloerse doorloop naar het zwemplateau. De indeling van de salon en de kajuit mag u zelf bepalen. Sowieso is er ruimte voor een voorhut met Frans bed, een gastenhut met tweepersoons bed, een badkamer met douche en een toiletruimte. De keuken kan zowel in de salon als in de kajuit. U zegt het maar!

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR