Next Generation 38

NEXT GENERATION 38

Stap aan boord en ontdek de krachtige allure van de NeXt Generation 38, een serieus motorjacht dat luxe en prestaties naadloos combineert. Ondanks haar bescheiden formaat heeftde NXG 38 een prachtige en royale open kuip, wat het schip extra onderscheidend maakt. Deze luxe toevoeging, samen met de geavanceerde multiknikspant romp, het gestroomlijnde achterschip en het indrukwekkende 6 mm dikke vlak, biedt een stabiliteit en wendbaarheid die je normaal gesproken zou verwachten bij grotere vaartuigen. Deze bijzondere combinatie maakt de NXG 38 tot een onmiskenbaar schip dat uitblinkt in alle opzichten.

SPECIFICATIES

lengte11,70 m
breedte4,10 m
diepgang1,10 m
laagste doorvaarthoogte2,54 m
gewicht14.000 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit> 2,00 m
slaapplaatsen4 vast
ce-normeringB (zee)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

De weelde

Ontdek de weelde van de NeXt Generation 38, waar we geen compromissen sluiten als het aankomt op uitrusting en luxe. Dit schip, de grondlegger van de NXG-reeks, overstijgt de verwachtingen met standaardvoorzieningen die de norm verleggen. Van dubbele beglazing in een eigentijds zwart profiel tot een prachtige, volledig openslaande aluminium pui – elke kenmerkende eigenschap is standaard inbegrepen.

Opvallende standaarduitrusting

Geniet van de standaard luxe van een boegschroef, ankerlier, heteluchtverwarming, boiler, walstroom met acculader en omvormer. Het schip wordt zelfs volledig gestoffeerd opgeleverd, waardoor comfort en stijl samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Luxe opties

Maak het persoonlijk met luxe opties zoals een elektrisch schuifluik, centrale verwarming en zelfs een spudpaal. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassiek of ultramodern interieur, wij bieden de flexibiliteit om aan elke smaak tegemoet te komen.

LAY-OUT

Open kuip

Een onmiskenbare dimensie van de NXG 38 is de open kuip. Met een uitnodigende ruimte omringd door verfijnd design, biedt de open kuip een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u kunt genieten van het ultieme gevoel van vrijheid en connectie met het water.

Interieur op maat

Laat uw creativiteit de vrije loop, want de indeling van zowel de salon als de kajuit is volledig aan u. Of u nu kiest voor een gezellige zithoek of een functionele werkruimte, wij geven u de vrijheid om uw eigen stempel te drukken op het interieur van uw droomjacht.

Comfortabele slaapvertrekken

De NeXt Generation 38 biedt standaard ruimte voor een voorhut met een Frans bed, een gastenhut met tweepersoonsbed, een badkamer met douche en een aparte toiletruimte. Comfortabel en doordacht ontworpen, zodat u zich thuis voelt op het water.

Keukenflexibiliteit

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een keuken in de salon of in de kajuit, de keuze is aan u. Maak van uw NXG een verlengstuk van uw culinaire creativiteit en geniet van de flexibiliteit om de indeling aan te passen aan uw persoonlijke behoeften.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR