Langenberg Cabin Cruiser 40

CABIN CRUISER 40

De Realisatie van een Grootse Wens

De wens om een nog groter schip met open kuip te realiseren is vervuld. De Langenberg Cabin Cruiser 40 is het topmodel uit de Cabin Cruiser range en heeft een lengte van bijna 12,5 meter en een breedte van maar liefst 4,5 meter. Daardoor is er veel mogelijk. Ontdek wat de Langenberg Cabin Cruiser 40 te bieden heeft.

1. RUIMER EN FLEXIBELER LAY-OUT

De Langenberg Cabin Cruiser 40 onderscheidt zich met een ruimere kuip en vooral een royale kajuit met volwaardige gastenhut, een fikse meerwaarde in vergelijking met de 36. Meer ruimte betekent ook een grotere flexibiliteit in de lay-out, waardoor specifieke klantwensen kunnen worden vervuld.

2. SNELLER OF MILIEUBEWUST VAREN

Voor degenen die van opschieten houden, biedt de Langenberg Cabin Cruiser 40 de mogelijkheid om sneller te varen met een geheel nieuw onderwaterschip. Milieubewuste watersporters kunnen kiezen voor een hybride of elektrische aandrijving, waardoor er optimaal wordt voldaan aan verschillende behoeften en voorkeuren.

3. LUXE NAAR WENS

Uiteraard wordt de Langenberg Cabin Cruiser 40 zo luxe als u wilt. Met opties zoals centrale verwarming, airconditioning, generator, spudpaal, radar en/of stabilisatiesysteem, kunt u het schip aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Voor meer informatie over de Langenberg Cabin Cruiser 40 en de beschikbare opties kunt u contact met ons opnemen of de brochure raadplegen. Wij staan klaar om uw vaarervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

SPECIFICATIES

lengte12,32 m
breedte4,52 m
diepgang1,10 m
laagste doorvaarthoogte2,10 m
doorvaarthoogte met tent2,60 m
gewicht11000 kg
rompvormmultiknikspant of semiplanerend
stahoogte kajuit1,98 m
slaapplaatsen4 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijs€ 375.000

UITRUSTING

De basisversie van de Langenberg Cabin Cruiser 40 beschikt zoals al zijn zusjes ook over een zwemplateau met spiegeldeur en geïntegreerde brandstoftanks. De tanks zijn echter wel fors groter. Dat geldt ook voor de watertanks.  Bovendien word de open kuip overspannen met een luxe tweedelige cabriokap. Het rvs-pakket is omvangrijk. De uitrusting van de basisversie omhelst daarnaast nog onder andere een boegschroef, boiler, walstroom, omvormer en acculader, een vuilwaterpomp en stoffering. De eigenaarshut met Frans bed en de gastenhut met stapelbed is eveneens standaard. Zo ook de gescheiden badkamer met douche.

Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen en personaliseer uw Langenberg Cabin Cruiser 40 naar uw wensen. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

LAY-OUT

De Langenberg Cabin Cruiser 40 biedt door zijn lengte maar vooral zijn forse breedte heel veel ruimte. Daarom zijn veel indelingen en variaties mogelijk. Voor ieder wat wils!  Een kantoor is mogelijk, een extra slaapkamer of een badkamer zoals thuis. Graag gaan we met u in gesprek om de lay-out volledig naar uw wensen te maken.

ELEKTRISCH EN HYBRIDE

Duurzame vaarervaring

Ontdek de 100% elektrische en duurzame Langenberg Cabin Cruiser 40 E, waar emissievrij varen de norm is. Geniet van een milieuvriendelijke vaartocht met stilte, krachtige acceleratie en een royaal vaarbereik van zes uur. Het grote accupakket voorziet niet alleen in de aandrijving maar ook in andere elektrische behoeften aan boord, zoals een keramische kookplaat, koelkast, stofzuiger, boiler of verwarming, waardoor de boot volledig gasloos is.

Hybride flexibiliteit

Als de vertrouwde dieselmotor nog niet helemaal uit beeld is, maar u toch wilt profiteren van elektrische voordelen, is de hybride Langenberg Cabin Cruiser 40 H een ideale keuze. Deze boot combineert een conventionele dieselmotor met een geavanceerde elektromotor. Met de parallelle elektrische aandrijving kunt u minimaal twee uur onafgebroken varen met alleen de elektrische voortstuwing.

Unieke mogelijkheden

Geniet van de voordelen van elektrisch varen zonder concessies te doen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Langenberg Cabin Cruiser 40 E en 40 H bieden beide unieke mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en plezierige vaarervaring. Voor meer informatie over deze modellen en hun specificaties kunt u de brochure en de optie- en prijslijst downloaden of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR