Langenberg Cabin Cruiser 40

CABIN CRUISER 40

De vraag om een nog groter schip te realiseren is vervult. Met een lengte van bijna 12,5 meter en een breedte van maar liefst 4,5 meter is er veel mogelijk. De Langenberg Cabin Cruiser 40 heeft ten opzichte van de 36 een ruimere kuip maar vooral de volwaardige gastenhut is een fikse meerwaarde. Meer ruimte betekent ook een grotere flexibiliteit in de lay-out zodat er aan specifieke klantwensen kan worden voldaan. Voor de mensen die van opschieten houden is het mogelijk om de Langenberg Cabin Cruiser 40 sneller varend te maken. Daarvoor is een geheel nieuw onderwaterschip ontwikkeld. De milieubewuste watersporter kan kiezen voor een elektrische aandrijving. Uiteraard wordt de Langenberg Cabin Cruiser 40 zo luxe als u wilt; centrale verwarming, airconditioning, generator, spudpaal, radar en/of stabilisatiesysteem? Het is allemaal mogelijk.

SPECIFICATIES

lengte12,32 m
breedte4,52 m
diepgang1,10 m
laagste doorvaarthoogte2,10 m
doorvaarthoogte met tent2,60 m
gewicht11000 kg
rompvormmultiknikspant of semiplanerend
stahoogte kajuit1,98 m
slaapplaatsen4 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem

UITRUSTING

De basisversie van de Langenberg Cabin Cruiser 40 beschikt zoals al zijn zusjes ook over een zwemplateau met spiegeldeur en geïntegreerde brandstoftanks. De tanks zijn echter wel fors groter. Dat geldt ook voor de watertanks en vuilwatertank. Bovendien word de open kuip overspannen met een luxe tweedelige cabriokap. Het rvs-pakket is omvangrijk. De uitrusting van de basisversie omhelst daarnaast nog onder andere een boegschroef, hekschroef, elektrische ankerlier, heteluchtverwarming en walstroom met combi lader/omvormer. De eigenaarshut met Frans bed en de gastenhut met stapelbed is eveneens standaard. Zo ook de gescheiden badkamer met douche.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

De Langenberg Cabin Cruiser 40 biedt door zijn lengte maar vooral zijn forse breedte heel veel ruimte. Daarom zijn veel indelingen en variaties mogelijk. Voor ieder wat wils!  Een kantoor is mogelijk, een extra slaapkamer of een badkamer zoals thuis. Graag gaan we met u in gesprek om de lay-out volledig naar uw wensen te maken.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR