Langenberg Cabin Cruiser 36

nu in aanbouw De nieuwe Langenberg Cabin Cruiser 36 arrow_downward

CABIN CRUISER 36

Door de toenemende vraag naar grotere schepen is de LCC 36 ontwikkeld. Met maar liefst een breedte van 4,25 meter en een stahoogte van 2,10 meter is de ruimte aan boord enorm. Inmiddels is er een exemplaar in aanbouw en in het voorjaar van 2022 zal deze overtreffende Langenberg Cabin Cruiser worden opgeleverd. Het schip wordt luxe uitgerust met badkamer, toiletruimte en een afgesloten voorhut met vrijstaand bed.

SPECIFICATIES

lengte11,18 m
breedte4,24 m
diepgang1,04 m
laagste doorvaarthoogte1,97 m
doorvaarthoogte met tent2,49 m
waterverplaatsing10,3 ton
gewicht9400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit2,02 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijs€ 239.500

Download van de volledige specificaties volgt.

UITRUSTING

De basisversie van de LCC 36 beschikt onder andere over een zwemplateau met spiegeldeur en geïntegreerde brandstoftanks. Bovendien word de open kuip overspannen met een luxe tweedelige cabriokap. Het rvs-pakket is eveneens omvangrijk. De zeereling en handrelingen, de kluisgaten en de stootlijst, de zwemtrap en de ankerplaat zijn allen van dit roestvrije staal gemaakt. Andere standaard opties zijn de boegschroef, roerstandaanwijzing, een gescheiden badkamer met douche, een elektrisch toilet en een vuilwatersysteem met eigen afvoerpomp. Natuurlijk kunt u de boot zo luxe maken als u zelf wilt. Vaak gevraagde extra’s zijn een solarpakket, hekschroef, buitendouche en een elektrische ankerlier.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Het behoeft geen betoog dat de LCC 36 ruimte te over heeft om uw dromen te verwezenlijken. Vele variaties in lay-out zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een afgesloten voorhut met een extra groot vrijstaand bed. Of een grotere keuken met meer kastruimte. Ook kunt u ervoor kiezen om de dinette royaler te maken of juist extra kasten.  Ons team heeft alle kennis en ervaring om u te helpen met uw keuzes. Daarom gaan we met plezier met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.