Langenberg Cabin Cruiser 36

CABIN CRUISER 36

De Langenberg Cabin Cruiser 36 is een indrukwekkende boot met een lengte van meer dan 11 meter, een breedte van 4,24 meter en een stahoogte van bijna twee meter. De ruimte aan boord is verbazingwekkend en biedt veel comfort. Een ander pluspunt is de luxe uitrusting met een badkamer, toiletruimte en een afgesloten voorhut met een vrijstaand bed. Er is ook een variant met achterkajuit beschikbaar (zie ook hier). “De Langenberg Cabin Cruiser 36 is een degelijke en met zorg gebouwde boot met een tijdloos uiterlijk. Hij vaart opvallend prettig, heeft een licht en ruim interieur en is slim ingedeeld. De liefde van de bouwer vinden we in veel goed doordachte details terug. Praktische oplossingen en maatwerk geven de boot meerwaarde, zonder dat het prijskaartje er erg hoog van wordt. Integendeel: de Cabin Cruiser 36 biedt veel waar voor zijn geld”, aldus het testoordeel van het magazine Motorboot.

SPECIFICATIES

lengte11,18 m
breedte4,24 m
diepgang1,00 m
laagste doorvaarthoogte1,97 m
doorvaarthoogte met tent2,49 m
waterverplaatsing10,3 ton
gewicht9400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,98 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijs€ 325.500

UITRUSTING

De Langenberg Cabin Cruiser 36 is een luxe schip met diverse standaardopties en mogelijkheden voor aanpassingen. De boot is voorzien van standaardopties zoals een boegschroef, roerstandaanwijzing, een gescheiden badkamer met douche, een elektrisch toilet en een vuilwatersysteem met eigen afvoerpomp. Daarnaast ontbreekt ook walstroom met een gecombineerde omvormer/acculader niet. De basisversie van deze boot beschikt eveneens over een zwemplateau met spiegeldeur en geïntegreerde brandstoftanks. Daarnaast wordt de open kuip overspannen met een prachtige tweedelige cabriokap. Het rvs-pakket is eveneens omvangrijk met onder andere een zeereling, handrelingen, stootlijst, zwemtrap en ankerplaat.
U heeft de mogelijkheid om de boot verder naar wens aan te passen en te voorzien van extra luxe opties. Veelgevraagde extra’s zijn onder andere een solarpakket, hekschroef, buitendouche en een elektrische ankerlier. Voor een overzicht van de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen kunt u de lijst downloaden via onderstaande link.

LAY-OUT

De Langenberg Cabin Cruiser 36 biedt talloze mogelijkheden om uw dromen werkelijkheid te maken. Met verschillende lay-out variaties is er volop ruimte voor aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan een extra groot vrijstaand bed of een royale keuken met meer kastruimte. U kunt ook zelf bepalen of u de douche- en toiletruimte combineert of juist gescheiden houdt, met ieder een eigen toegangsdeur.
Bij Overwijk Yachting begrijpen we dat uw wensen uniek zijn. Of u nu op zoek bent naar meer slaapruimte, extra opbergruimte of een specifieke indeling, wij staan voor u klaar om uw wensen te vervullen. Daarom gaan we graag met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw ideale indeling en inrichting.

ELEKTRISCH EN HYBRIDE

Duurzame vaarervaring

Ontdek de 100% elektrische en duurzame Langenberg Cabin Cruiser 36 E, waar emissievrij varen de norm is. Geniet van een milieuvriendelijke vaartocht met stilte, krachtige acceleratie en een royaal vaarbereik van zes uur. Het grote accupakket voorziet niet alleen in de aandrijving maar ook in andere elektrische behoeften aan boord, zoals een keramische kookplaat, koelkast, stofzuiger, boiler of verwarming, waardoor de boot volledig gasloos is.

Hybride flexibiliteit

Als de vertrouwde dieselmotor nog niet helemaal uit beeld is, maar u toch wilt profiteren van elektrische voordelen, is de hybride Langenberg Cabin Cruiser 36 H een ideale keuze. Deze boot combineert een conventionele dieselmotor met een geavanceerde elektromotor. Met de parallelle elektrische aandrijving kunt u minimaal twee uur onafgebroken varen met alleen de elektrische voortstuwing.

Unieke mogelijkheden

Geniet van de voordelen van elektrisch varen zonder concessies te doen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Langenberg Cabin Cruiser 36 E en 36 H bieden beide unieke mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en plezierige vaarervaring. Voor meer informatie over deze modellen en hun specificaties kunt u de brochure en de optie- en prijslijst downloaden of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR