Langenberg Cabin Cruiser 36

CABIN CRUISER 36

Met maar liefst een breedte van 4,25 meter en een stahoogte van meer dan twee meter is de ruimte aan boord van de Langenberg Cabin Cruiser 36 enorm. Het schip is luxe uitgerust met badkamer, toiletruimte en een afgesloten voorhut met vrijstaand bed. Het team van Overwijk Yachting heeft bij dit model weer eens laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het interieur en de kuip zijn betimmerd in teak en hoogwaardig afgewerkt. De perfectionistische benadering komt ook tot uiting in de vele rvs-onderdelen, de keurig aangelegde techniek en het strakke spuitwerk van zowel het interieur als het exterieur.

SPECIFICATIES

lengte11,18 m
breedte4,24 m
diepgang1,00 m
laagste doorvaarthoogte1,97 m
doorvaarthoogte met tent2,49 m
waterverplaatsing10,3 ton
gewicht9400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,98 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

De basisversie van de LCC 36 beschikt onder andere over een zwemplateau met spiegeldeur en geïntegreerde brandstoftanks. Bovendien word de open kuip overspannen met een luxe tweedelige cabriokap. Het rvs-pakket is eveneens omvangrijk. De zeereling en handrelingen, de kluisgaten en de stootlijst, de zwemtrap en de ankerplaat zijn allen van dit roestvrije staal gemaakt. Andere standaard opties zijn de boegschroef, roerstandaanwijzing, een gescheiden badkamer met douche, een elektrisch toilet en een vuilwatersysteem met eigen afvoerpomp. Natuurlijk kunt u de boot zo luxe maken als u zelf wilt. Vaak gevraagde extra’s zijn een solarpakket, hekschroef, buitendouche en een elektrische ankerlier.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Het behoeft geen betoog dat de LCC 36 ruimte te over heeft om uw dromen te verwezenlijken. Vele variaties in lay-out zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een afgesloten voorhut met een extra groot vrijstaand bed. Of een grotere keuken met meer kastruimte. Ook kunt u ervoor kiezen om de dinette royaler te maken of juist extra kasten.  Ons team heeft alle kennis en ervaring om u te helpen met uw keuzes. Daarom gaan we met plezier met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR