Langenberg Cabin Cruiser 33

CABIN CRUISER 33

Niet voor niets is de 33 het best verkochte model uit de LCC-range. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed maar mogen we u ook attent maken op de breedte van maar liefst 3,90 meter? Geen enkele andere cabin cruiser of open boot van deze lengte is zo breed als de LCC 33. Het gevolg is dat er heel veel ruimte is. Ruimte staat inherent aan luxe en comfort en dat willen we natuurlijk allemaal. Een forse breedte betekent niet alleen dat de kuip het formaat van een gemiddeld terras heeft maar ook dat de badkamer en toiletruimte gescheiden kunnen worden zonder nadelige gevolgen. Hiermee voldoet de LCC 33 aan de wens van velen.

SPECIFICATIES

lengte10,25 m
breedte3,90 m
diepgang0,85 m
laagste doorvaarthoogte1,81 m
gewicht8400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,95 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

De LCC 33 is standaard al rijk uitgerust. Bij het verlaten van de werf heeft hij sowieso een luxe tweedelige cabriokap en een fraaie rvs-zeereling op de verschansing. Het geïntegreerde zwemplateau met spiegeldeur bespaart u een klimpartij uit de kuip om aan wal te gaan. Daarnaast is het schip voorzien van een badkamer met douche, een elektrisch toilet, kussenset en matrassen, een krachtige boegschroef, led-verlichting via ingebouwde spotjes en walstroom. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen. Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Wilt u een extra kast, een nog groter bed, een afgesloten voorhut of meer keukenkastjes? Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. De standaard indeling van de LCC 33 voldoet echter waarschijnlijk al grotendeels aan de behoeften. Vooral die met de gescheiden badkamer en toiletruimte is een topper. Daarbij is er altijd een hoekopgestelde keuken met driepits gaskomfoor, een dinette met plaats voor vier personen, een bed in de voorpiek en natuurlijk de riante open kuip.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR