Langenberg Cabin Cruiser 33 Hybrid

CABIN CRUISER 33 Hybrid

Voor de watersporters die willen genieten van de voordelen van het elektrisch varen maar tegelijkertijd ook lange vaartochten maken en geen mogelijkheid hebben om periodiek of tijdig de accu’s bij te laden is de LCC33 H ontwikkeld. De elektromotor zorgt voor de voortstuwing en de zeer stille generator laadt de accu’s bij wanneer u dat wenst. Ook met de Hybrid vaart u met het geleverde accupakket al snel vier uur volledig elektrisch. Een tocht door de grachten van Amsterdam, door de Biesbosch of over elektrische vaarroutes is daarmee geen enkel probleem. Met dit accupakket zijn een keramische kookplaat en andere elektrische apparatuur niet langer buiten handbereik en profiteert u van het uitzonderlijke comfort dat dit biedt.

SPECIFICATIES

lengte10,26 m
breedte3,90 m
diepgang0,85 m
laagste doorvaarthoogte1,85 m
gewicht8400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,95 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

De LCC 33 H is standaard al rijk uitgerust. Bij het verlaten van de werf heeft hij sowieso een luxe tweedelige cabriokap en een fraaie rvs-zeereling op de verschansing. Het geïntegreerde zwemplateau met spiegeldeur bespaart u een klimpartij uit de kuip om aan wal te gaan. Daarnaast is het schip voorzien van een badkamer met douche, een elektrisch toilet, kussenset en matrassen, een krachtige boegschroef, led-verlichting via ingebouwde spotjes en walstroom. Uiteraard kunnen wij de Hybrid voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen. Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Wilt u een extra kast, een nog groter bed, een afgesloten voorhut of meer keukenkastjes? Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. De standaard indeling van de LCC 33 H voldoet echter waarschijnlijk al grotendeels aan de behoeften. Vooral die met de gescheiden badkamer en toiletruimte is een topper. Daarbij is er altijd een hoekopgestelde keuken met driepits gaskomfoor, een dinette met plaats voor vier personen, een bed in de voorpiek en natuurlijk de riante open kuip.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR