Langenberg Cabin Cruiser 33 Electric

CABIN CRUISER 33 Electric

100% elektrisch, 100% genieten. Volledig emissievrij en daarom zeer duurzaam. De geheel elektrisch aangedreven Langenberg Cabin Cruiser 33 E overtreft uw stoutste dromen. Ervaar de stilte, de krachtige acceleratie en het royale vaarbereik van maar liefst 14 uur. Een dagtochtje of een vaarvakantie van een heel seizoen? De Langenberg Cabin Cruiser 33 E is altijd uw ruim, betrouwbaar en comfortabel onderkomen. Het grote accupakket is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld de keramische kookplaat. De boot is daardoor gasloos. Maar ook andere elektrische apparatuur profiteert van de overvloed aan beschikbare stroom. Denk aan een koelkast, stofzuiger, boiler of verwarming.

SPECIFICATIES

lengte10,26 m
breedte3,90 m
diepgang0,85 m
laagste doorvaarthoogte1,85 m
gewicht8400 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,95 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

De LCC 33 E is zeer goed bedeeld met opties. Bij het verlaten van de werf heeft hij sowieso een luxe tweedelige cabriokap, een fraaie rvs-zeereling en een spiegeldeur maar ook een keramische kookplaat en een omvormer van maar liefst 3000 Watt. Daarnaast is het schip voorzien van een badkamer met douche, een elektrisch toilet, kussenset en matrassen, een krachtige boegschroef, led-verlichting via ingebouwde spotjes en walstroom. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen. Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Het grote accupakket heeft geen enkele invloed op de interieurruimte van de LCC 33 E. Net als de dieselaangedreven versies zijn er alle mogelijkheden. Wilt u een extra kast, een nog groter bed, een afgesloten voorhut of meer keukenkastjes? Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. De standaard indeling van de LCC 33 E voldoet echter waarschijnlijk al grotendeels aan de behoeften. Vooral die met de gescheiden badkamer en toiletruimte is een topper. Daarbij is er altijd een hoekopgestelde keuken, een dinette met plaats voor vier personen, een bed in de voorpiek en natuurlijk de riante open kuip.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR