Langenberg Cabin Cruiser 33 AC

CABIN CRUISER 33 AC

Ontworpen om voor u te bouwen. Bijna onherkenbaar is de meerwaarde van de AC weggewerkt in het achterschip. De extra hut met twee volwaardige bedden zal een gezin met kinderen zeker bekoren. Verder biedt hij evenveel luxe, ruimte en comfort als zijn evengrote broer. Dubbel genieten op dit schip! Tevens is het mogelijk om de LCC36 (zie hier) met een achterhut te realiseren. Wilt u nog groter dan kan dat ook.

SPECIFICATIES

lengte10,25 m
breedte3,90 m
diepgang0,85 m
laagste doorvaarthoogte1,81 m
gewicht8600 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,95 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijs€ 302.500

Download van de specificaties volgt.

UITRUSTING

De LCC 33 AC is standaard al rijk uitgerust. Bij het verlaten van de werf heeft hij sowieso een luxe tweedelige cabriokap en een fraaie rvs-zeereling op de verschansing. Daarnaast is het schip voorzien van een badkamer met douche, een elektrisch toilet, kussenset en matrassen, een krachtige boegschroef, led-verlichting via ingebouwde spotjes en walstroom. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Ondanks de vier vaste bedden blijft er nog steeds ruimte over om de lay-out naar uw smaak te maken. Net als bij al onze schepen geeft u input en wij doen de rest. Als u de toiletruimte en badkamer wilt combineren zoals op de ‘artists graphics’ dan is er zelfs nog ruimte over voor een riante kast. De indeling van de LCC 33 (zonder AC) met een badkamer met douche aan bakboordzijde en daar tegenover de separate toiletruimte is natuurlijk ook mogelijk.

ELEKTRISCH EN HYBRIDE

Duurzame vaarervaring

Ontdek de 100% elektrische en duurzame Langenberg Cabin Cruiser 33 AC E, waar emissievrij varen de norm is. Geniet van een milieuvriendelijke vaartocht met stilte, krachtige acceleratie en een royaal vaarbereik van zes uur. Het grote accupakket voorziet niet alleen in de aandrijving maar ook in andere elektrische behoeften aan boord, zoals een keramische kookplaat, koelkast, stofzuiger, boiler of verwarming, waardoor de boot volledig gasloos is.

Hybride flexibiliteit

Als de vertrouwde dieselmotor nog niet helemaal uit beeld is, maar u toch wilt profiteren van elektrische voordelen, is de hybride Langenberg Cabin Cruiser 33 AC H een ideale keuze. Deze boot combineert een conventionele dieselmotor met een geavanceerde elektromotor. Met de parallelle elektrische aandrijving kunt u minimaal twee uur onafgebroken varen met alleen de elektrische voortstuwing.

Unieke mogelijkheden

Geniet van de voordelen van elektrisch varen zonder concessies te doen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Langenberg Cabin Cruiser 33 AC E en 33 AC H bieden beide unieke mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en plezierige vaarervaring. Voor meer informatie over deze modellen en hun specificaties kunt u de brochure en de optie- en prijslijst downloaden of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

AFBEELDINGEN EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR