Langenberg Cabin Cruiser 33 AC

CABIN CRUISER 33 AC

Ontworpen om voor u te bouwen. Bijna onherkenbaar is de meerwaarde van de AC weggewerkt in het achterschip. De extra hut met twee volwaardige bedden zal een gezin met kinderen zeker bekoren. Verder biedt hij evenveel luxe, ruimte en comfort als zijn evengrote broer. Dubbel genieten op dit schip! Tevens is het mogelijk om de LCC36 (zie hier) met een achterhut te realiseren. Wilt u nog groter dan kan dat ook.

SPECIFICATIES

lengte10,25 m
breedte3,90 m
diepgang0,85 m
laagste doorvaarthoogte1,81 m
gewicht8600 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,95 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

Download van de specificaties volgt.

UITRUSTING

De LCC 33 AC is standaard al rijk uitgerust. Bij het verlaten van de werf heeft hij sowieso een luxe tweedelige cabriokap en een fraaie rvs-zeereling op de verschansing. Daarnaast is het schip voorzien van een badkamer met douche, een elektrisch toilet, kussenset en matrassen, een krachtige boegschroef, led-verlichting via ingebouwde spotjes en walstroom. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen.
Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Ondanks de vier vaste bedden blijft er nog steeds ruimte over om de lay-out naar uw smaak te maken. Net als bij al onze schepen geeft u input en wij doen de rest. Als u de toiletruimte en badkamer wilt combineren zoals op de ‘artists graphics’ dan is er zelfs nog ruimte over voor een riante kast. De indeling van de LCC 33 (zonder AC) met een badkamer met douche aan bakboordzijde en daar tegenover de separate toiletruimte is natuurlijk ook mogelijk.

AFBEELDINGEN EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR