Langenberg Cabin Cruiser 30

CABIN CRUISER 30

De LCC 30 is de kleinste in de range maar veelzijdig zoals iedere Langenberg Cabin Cruiser. Het schip biedt alles wat men nodig heeft. Natuurlijk is er de riante kuip (met cabriokap) maar ook een volwaardige keuken en zitgelegenheid voor vier personen aan de dinette. Daarnaast beschikt dit schip standaard al over een badkamer met toilet, wasmeubel en douche, een royaal tweepersoons bed en stahoogte in het gehele schip.

SPECIFICATIES

lengte8,93 m
breedte3,39 m
diepgang0,88 m
laagste doorvaarthoogte1,82 m
gewicht6300 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,89 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijsop aanvraag

UITRUSTING

Zoals al onze schepen wordt de LCC 30 ook standaard met een geïntegreerd zwemplateau met spiegeldeur geleverd. Ook de fraaie rvs-zeereling, de luxe tweedelige cabriokap, een badkamer met douche, een elektrisch toilet en een boegschroef zijn bij ons vanzelfsprekend. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen. Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Of u nou kiest voor de standaard indeling of iets geheel anders. Het maakt ons niet uit want de klant is koning. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen wensen zoals een andere indeling, een kleiner bed, grotere kasten of meer stahoogte. Wij vertalen dat naar de boot waar u van droomt.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR