Langenberg Cabin Cruiser 30

CABIN CRUISER 30

De LCC 30 is de kleinste in de range maar veelzijdig zoals iedere Langenberg Cabin Cruiser. Het schip biedt alles wat men nodig heeft. Natuurlijk is er de riante kuip (met cabriokap) maar ook een volwaardige keuken en zitgelegenheid voor vier personen aan de dinette. Daarnaast beschikt dit schip standaard al over een badkamer met toilet, wasmeubel en douche, een royaal tweepersoons bed en stahoogte in het gehele schip.

De LCC 30 kan ook elektrisch worden aangedreven. Ervaar de stilte, de krachtige acceleratie en de  royale actieradius van maar liefst zes uur bij de volledig elektrisch aangedreven uitvoering. Een hybride aandrijving is ook mogelijk. Deze aandrijving functioneert naast de traditionele dieselmotor en maakt gebruik van het bestaande schroefassysteem. Met een actieradius van meer dan twee uur is dat voldoende om wateren die verboden zijn voor brandstofmotoren te doorkruisen.

SPECIFICATIES

lengte8,93 m
breedte3,39 m
diepgang0,88 m
laagste doorvaarthoogte1,82 m
gewicht6300 kg
rompvormmultiknikspant
stahoogte kajuit1,89 m
slaapplaatsen2 vast en 2 op dinette
ce-normeringC (kustwateren)
garantie2 jaar en 3 jaar op verfsysteem
prijs€ 258.000

UITRUSTING

Zoals al onze schepen wordt de LCC 30 ook standaard met een geïntegreerd zwemplateau met spiegeldeur geleverd. Ook de fraaie rvs-zeereling, de luxe tweedelige cabriokap, een badkamer met douche, een elektrisch toilet en een boegschroef zijn bij ons vanzelfsprekend. Uiteraard kunnen wij het schip voorzien van alle opties die u wenst voor zeer concurrerende prijzen. Ook de interieurbetimmering is volledig vrij te bepalen. Download hieronder de lijst met de standaarduitrusting, alle opties en de bijbehorende prijzen.

LAY-OUT

Of u nou kiest voor de standaard indeling of iets geheel anders. Het maakt ons niet uit want de klant is koning. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen wensen zoals een andere indeling, een kleiner bed, grotere kasten of meer stahoogte. Wij vertalen dat naar de boot waar u van droomt.

ELEKTRISCH EN HYBRIDE

Duurzame vaarervaring

Ontdek de 100% elektrische en duurzame Langenberg Cabin Cruiser 30 E, waar emissievrij varen de norm is. Geniet van een milieuvriendelijke vaartocht met stilte, krachtige acceleratie en een royaal vaarbereik van zes uur. Het grote accupakket voorziet niet alleen in de aandrijving maar ook in andere elektrische behoeften aan boord, zoals een keramische kookplaat, koelkast, stofzuiger, boiler of verwarming, waardoor de boot volledig gasloos is.

Hybride flexibiliteit

Als de vertrouwde dieselmotor nog niet helemaal uit beeld is, maar u toch wilt profiteren van elektrische voordelen, is de hybride Langenberg Cabin Cruiser 30 H een ideale keuze. Deze boot combineert een conventionele dieselmotor met een geavanceerde elektromotor. Met de parallelle elektrische aandrijving kunt u minimaal twee uur onafgebroken varen met alleen de elektrische voortstuwing.

Unieke mogelijkheden

Geniet van de voordelen van elektrisch varen zonder concessies te doen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Langenberg Cabin Cruiser 30 E en 30 H bieden beide unieke mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en plezierige vaarervaring. Voor meer informatie over deze modellen en hun specificaties kunt u de brochure en de optie- en prijslijst downloaden of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

FOTO’S EXTERIEUR

FOTO’S INTERIEUR