Custom build

CUSTOM BUILD

“Realizing dreams” is niet alleen onze slogan; het is onze belofte. Bij ons wordt uw droom werkelijkheid. De Langenberg Cabin Cruisers en de NeXt Generations en onze medewerkers bieden alle mogelijkheden daarvoor. Wij houden van mooi en praktisch, van kwaliteit en duurzaamheid. We zijn oprecht geïnteresseerd in de mens, hun behoeftes, wensen en ideeën. U wordt gehoord en uw mening wordt op prijs gesteld. Samen realiseren we de gedroomde boot waarop u kunt recreëren en leven en genieten van alles wat het water ons biedt.

gesprek met ons in voortraject

HET VOORTRAJECT

Kennismakingsgesprek

In ons kennismakingsgesprek geeft u aan wat u wenst. Daarin nemen wij alle tijd voor u en peilen uw ideeën en behoeftes en concretiseren deze met passende voorbeelden. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij vertellen over ons, onze passies en onze werkwijze en zijn daarin transparant. Na het gesprek heeft u dan een goed beeld van de mogelijkheden en uw toekomstige boot. Bovendien weet u wat u van ons kunt verwachten.

Waarschijnlijk wilt u na dit gesprek alles rustig laten bezinken. Dat is vanzelfsprekend en we zijn altijd benaderbaar voor vragen en opmerkingen. Via mail, telefoon of whats-app en wat ons betreft in een open en informele sfeer.Een vrijblijvend bezoek aan een door ons gebouwde boot is altijd mogelijk. Ook kunt u op de werf terecht. Op de werkvloer vertellen onze medewerkers graag over hun werk en hun product.

Offerte

Zodra u dat wilt ontvangt u een eerste offerte voor het te realiseren schip. Indien het gewenste schip anders is dan alle andere die we hebben gebouwd worden er door de ontwerper nieuwe tekeningen gemaakt. Ook krijgt u een indicatie van de planning. Pas als u overtuigd bent van onze kwaliteiten en de offerte aan uw wensen voldoet en u bovendien geen onbeantwoorde vragen meer heeft gaan we een overeenkomst aan. Een overeenkomst die leidt tot de verwezenlijking van uw droom.

Het bouwtraject gedaan door specialisten in eigen vakgebied

HET BOUWTRAJECT

Het bouwtraject bestaat uit acht fasen waarin een deel van het schip wordt gerealiseerd door specialisten met ieder hun eigen vakgebied.

Engineering
Cascobouw
Rvs-werk
Stralen, conserveren en schilderwerk
Voormontage
Timmerwerk
Afmontage
Testen

Uw input is vooral belangrijk tijdens de engineering van het ontwerp en het timmerwerk. Bij de engineering worden de puntjes op de i gezet en eventueel nog verbeteringen doorgevoerd. Bij aanvang van het timmerwerk wordt de definitieve indeling en de afmetingen van diverse interieuronderdelen vastgesteld. Echter ook in alle andere stadia zal er voortdurend overleg zijn tussen u en ons en bent u altijd welkom om de voortgang te bespreken en te bekijken.

Elders op onze website zal op korte termijn een gedetailleerde beschrijving van alle fasen worden gegeven.

FOTO’S BOUWTRAJECT

MEER FOTO’S BOUWTRAJECT

Meer foto’s in hoge resolutie zien? Op Facebook kunt u ons volgen en plaatsen we talloze foto’s met beschrijving.