Cabin Cruiser Range

CABIN CRUISER RANGE

Open varen als in een zeilboot of sloep en het comfort van een jacht. Het beste van deze twee werelden wordt in de geheel naar uw wens gebouwde Langenberg Cabin Cruiser gecombineerd. Zijn veelzijdigheid is daarom bijzonder groot. Door de bescheiden diepgang en nog beperktere hoogte zijn immers de kleinste wateren toegankelijk. Maar ook de zee schuwt hij niet. Een tocht naar de Waddeneilanden behoort zeker tot de mogelijkheden. De stoere en tijdloos ogende LCC is door ons herontworpen. Bovendien is hij ook leverbaar in volledig elektrische variant of als hybride-versie. Als gevolg hiervan voldoet hij steeds weer aan de hoge eisen die de moderne watersporter stelt. Duurzaam, een perfect vaargedrag en navenante stabiliteit. Maar ook de ruimte is onovertroffen en bovendien staat de kwaliteit op een hoog niveau.

LCC 30

Afmetingen: 8,93 x 3,39 x 0,88 m

Het is dan wel de kleinste in de range maar de ruimte zal u desondanks verbazen. Ook is hij net zo veelzijdig als een grotere Langenberg Cabin Cruiser. De LCC 30 biedt alles wat men nodig heeft. Zo is er een volwaardige keuken en tevens een badkamer met toilet, wasmeubel en zelfs een douche. Binnen kunnen vier personen rond de tafel zitten maar ook comfortabel slapen aan boord. Het tweepersoons bed in de voorpiek is zelfs bijzonder royaal voor een schip van deze afmetingen. Hetzelfde geldt voor de stahoogte en de kastruimte.

LCC 33

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,88 m

Niet voor niets is de LCC 33 het best verkochte model. Een breed schip met daardoor meer ruimte en meer comfort. Bijzonder aan de LCC 33 is dat de badkamer en toiletruimte gescheiden zijn zonder dat dit ten koste gaat van de leefruimte. De hoekopgestelde keuken en de dinette zijn royaal en het formaat van het bed zal iedereen bekoren. Bovendien beschikt het schip ook over een uitgebreide standaard uitrusting.

LCC 33 E

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 m

100% elektrisch, 100% genieten. Volledig emissievrij en daarom zeer duurzaam. De volledig elektrisch aangedreven Langenberg Cabin Cruiser 33 E overtreft uw stoutste dromen. Ervaar de stilte, de krachtige acceleratie en het royale vaarbereik van maar liefst 14 uur.

LCC 33 H

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 m

Voor de watersporters die willen genieten van de voordelen van het elektrisch varen maar tegelijkertijd ook lange vaartochten maken of geen mogelijkheid hebben om periodiek of tijdig de accu’s bij te laden is de LCC33 H ontwikkeld. De elektromotor zorgt voor de voortstuwing en de zeer stille generator laadt de accu’s bij wanneer u dat wenst.

LCC 33 AC

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 m

Bijna onherkenbaar is de meerwaarde van de AC weggewerkt in het achterschip. De extra hut met twee volwaardige bedden zal een gezin met kinderen zeker bekoren. Verder biedt het schip evenveel luxe en comfort als zijn evengrote broer.

LCC 36

Afmetingen: 11,18 x 4,25 x 0,95m

De Langenberg Cabin Cruiser 36 biedt de eigenaar meer comfort en ruimte. Zo is in de 36 een afgesloten voorhut met vrijstaand bed en extra kastruimte. De toiletruimte en badkamer kunnen naar wens worden gescheiden zonder dat het ten koste gaat van de leefruimte. Natuurlijk kan ook dit type worden voorzien van alle luxe en verschillende motoren. Een Langenberg Cabin Cruiser wordt immers door ons team voor u op maat gemaakt.

LCC 40

Afmetingen: 12,32 x 4,52 x 1,10 m

De vraag om een nog groter schip te realiseren is vervult. De Langenberg Cabin Cruiser 40 heeft ten opzichte van de 36 een ruimere kuip maar vooral de volwaardige gastenhut is een fikse meerwaarde. Meer ruimte betekent ook een grotere flexibiliteit in de lay-out zodat er aan specifieke klantwensen kan worden voldaan. Voor de mensen die van opschieten houden is het mogelijk om de Langenberg Cabin Cruiser 40 sneller varend te maken.  De milieubewuste watersporter kan kiezen voor een elektrische aandrijving. Uiteraard wordt de Langenberg Cabin Cruiser 40 zo luxe als u wilt; centrale verwarming, airconditioning, generator, spudpaal, radar, en/of stabilisatiesysteem? Het is allemaal mogelijk.