Cabin Cruiser Range

varen voorkant zijkant open kuip Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting varen zijkant open kuip Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting varen achterkant open kuip Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting varen molen Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting varen open kuip Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting varen friese vlag Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting Interieur keuken dientte bed Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting Interieur keuken en toiletruimte Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting veelgeprezen uitblinker De nieuwe Langenberg Cabin Cruiser 33 arrow_downward

CABIN CRUISER RANGE

Open varen als in een zeilboot of sloep en het comfort van een jacht. Het beste van deze twee werelden wordt in de geheel naar uw wens gebouwde Langenberg Cabin Cruiser gecombineerd. Zijn veelzijdigheid is daarom bijzonder groot. Door de bescheiden diepgang en nog beperktere hoogte zijn immers de kleinste wateren toegankelijk. Maar ook de zee schuwt hij niet. Een tocht naar de Waddeneilanden behoort zeker tot de mogelijkheden. De stoere en tijdloos ogende LCC is door ons herontworpen. Als gevolg hiervan voldoet hij steeds weer aan de hoge eisen die de moderne watersporter stelt. Namelijk een perfect vaargedrag en navenante stabiliteit. Maar ook de ruimte is onovertroffen en bovendien staat de kwaliteit op een hoog niveau.

LCC 30

Afmetingen: 8,93 x 3,39 x 0,88 m

Het is dan wel de kleinste in de range maar de ruimte zal u desondanks verbazen. Ook is hij net zo veelzijdig als een grotere Langenberg Cabin Cruiser. De LCC 30 biedt alles wat men nodig heeft. Zo is er een volwaardige keuken en tevens een badkamer met toilet, wasmeubel en zelfs een douche. Binnen kunnen vier personen rond de tafel zitten maar ook comfortabel slapen aan boord. Het tweepersoons bed in de voorpiek is zelfs bijzonder royaal voor een schip van deze afmetingen. Hetzelfde geldt voor de stahoogte en de kastruimte.

LCC 33

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 m

Niet voor niets is de LCC 33 het best verkochte model. Een breed schip met daardoor meer ruimte en meer comfort. Bijzonder aan de LCC 33 is dat de badkamer en toiletruimte gescheiden zijn zonder dat dit ten koste gaat van de leefruimte. De hoekopgestelde keuken en de dinette zijn royaal en het formaat van het bed zal iedereen bekoren. Bovendien beschikt het schip ook over een uitgebreide standaard uitrusting.

LCC 33 AC

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 m

Bijna onherkenbaar is de meerwaarde van de AC weggewerkt in het achterschip. De extra hut met twee volwaardige bedden zal een gezin met kinderen zeker bekoren. Verder biedt het schip evenveel luxe en comfort als zijn evengrote broer.

LCC 36

Afmetingen: 11,18 x 4,25 x 0,95m

Door de toenemende vraag naar grotere schepen is de LCC 36 ontwikkeld. Inmiddels is er een exemplaar besteld en in het vroege voorjaar van 2021 zal met de bouw worden gestart van deze overtreffende Langenberg Cabin Cruiser. Overtreffend niet alleen omdat hij de grootste en ruimste is maar ook omdat de lay-out veel kansen biedt. Zo zal dit motorjacht onder andere worden voorzien van een royale badkamer met douche, een toiletruimte en een afgesloten voorhut met vrijstaand bed.